(Фото) Ламбе објави фотка од синовите: Ова е мојата среќа

By

Некогашниот пејач Ламбе Алабаковски објави фотографии од своите синови Михаил и Димитриј. Тој со сопругата Магдалена веќе подолго време живеат во САД. По Михаил, двојката пред пет месеци го доба и синот Димитриј. Ламбе ретко кога објавува приватни фотографии.Тој кај нас беше познат пејач, а неговата музичка приказна започа со „М2 продукција“. Имаше успешна музичка кариера пред да замине во Америка, каде сега работи како обезбедување на аеродром.

Ќе ви се допадне