(Фото) Oд ботокс на Накова ќе и пукне и устата и градите

Поранешната манекенка, Александра Накова, објави фотографија, за која многумина велат дека веќе не личи на себе. Од јапонските веги, црни и впечатливи, коментираат на социјалните мрежи, до зголемените усни и испегланото лице.

И не е само Накова, која претерала со промените, велат на социјалните мрежи. Пред неа во ова друштво влезе и нејзината пријателка Мелита и водителката Лила Филиповска.

Scroll to Top