(ФОТО) Панчо со „кремче“ фризура од 1990 година

By

Владимир Блажев, или Панчо од дуото ДНК, објави фотографија од 1990 година од времето кога учел основно школо во скопската населба Аеродром и кога хит беше да се има „кремче“ фризура.

Фотографијата на Панчо предизвика бура емоции, особено кај пријателите од неговата генерација, кои, како што велат, кога немале гел, „кремчето“ го правеле со сапун и вода.

Ќе ви се допадне