(Фото) Петре го најде чарето против загадувањето

By

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов качен на тротинет осамна на социјалните мрежи. Тротинет наместо кола, е еден од начините за да се намали загадувањето на Скопје.

По ова следеа низа коментари за еколошкиот момент на Шилегов, како и шегите дека „Петре го нашол чарето со загадувањето на Скопје“.

 

Ќе ви се допадне