(Фото) Племето Џамбазови на една фотографија пред 40 години

By

Шоуменот и актер Игор Џамбазов постојано споделува фотографии од себе и своите најблиски, кои досега не биле објавени. Тој сподели фотографија снимена пред повеќе од четири децении, каде што е фотографиран со членовите на потесното семејство – мајка му Анче, татко му Александар и сестра му Тања, која одамна живее во Америка.

Под фотографијата тој напиша: Племето Џамбазови…

 

View this post on Instagram

 

Племето Џамбазови…

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on

Ќе ви се допадне