(Фото) Роденденски во Лос Анџелес за ќерката на Франц

By

Ќерката на Владимир Крстевски – Франц, поранешен член на групата „Нокаут“, наполни една година. Тој и неговата сопруга Ема споделија фотографии од првиот роденден на Мелоди. Двојката веќе подолго време живее во Лос Анџелес, а Франц, одвреме-навреме, споделува фотографии од семејството.

 

Ќе ви се допадне