(Фото) Се сврши пратеникот на СДСМ Коста Костадинов

By

Се сврши пратеникот и портпарол на СДСМ Коста Костадинов. Тој сподели дека ја побарал за сопруга неговата девојка Марија Десанова и објави фотографија од свршеничкиот прстен.

„Животот ми овозможи да те запознаам, Бог пушти знак да се препознаам себеси и да си го препознаам животот со тебе. Нека љубовта трае до последниот атом. Затоа што си моја, затоа што те сакам. Од овде до небото и назад“, напиша Костадинов.

Ќе ви се допадне

Fire Force (Dub) (https://gogoanime.be/m/E81p) Episode 24 at website https://gogoanime.be gogo anime tv

Re:ZERO -Starting Life in Another World- Season 2 (Dub) (https://animeheaven.pro/m/1Okb) Episode 13 at website https://animeheaven.pro one piece anime heaven