(Фото) Синот на Аделина има инстаграм профил со 10 илјади фанови

Пејачката Аделина Тахири пред три месеци се породи, со синот Јон, кому му отвори Инстаграм профил. Фотографии од неа и Јон, особено што се  пофали и синот има над 10 илјади следбеници за два дена. Аделина го следи теркот на светските ѕвезди, чии деца имаат профили на социјалните мрежи. Таа е во   брак со адвокатот Серијожа, а Јон е нејзино прво дете.

https://reporter.mk/nashi-faci/iako-sum-muslimanka-go-izbrav-serijozha-adelina-tahiri-raskazha-za-brakot/

Scroll to Top