(Фото) „Сликај се во Скопје, охриѓани ли да ве трпат“: Нема карантин за Мелита и Лоба

By

Откако речиси цело Скопје избега за Охрид, по објавта за 80 часовен карантин и познатите не издржаа. Кој за Охрид, кој во Маврово или Дојран, се едно.  Дека се покрај езеро, објавија слики и пејачката Викторија Лоба и поранешната водителка Мелита Ракичевиќ. Едната со кучето, другата со модерната гардероба, сликани покрај езерото , ставија слики на Инстаграм.

Мелита и овој пат  испровоцира некој од фановите, па меѓу комплиметите имаше и: Во Скопје требаше да се сликаш денес, не се криви охриѓани да ве трпат„

View this post on Instagram

🍀

A post shared by ᐯIᑕTOᖇIᗩ ᒪOᗷᗩ 🕊 (@victorialoba) on

Ќе ви се допадне