(Фото) Тимур Дибиров ги пушти децата во училиште

By

Ракометарот на „Вардар“ Тимур Дибиров ги пушти на училиште ќерката Тијана и синот Мурад. Тој на „Инстаграм“ објави слика од нивниот прв училиштен ден. И децата на Тимур долго време учеа од дома поради короната  а тој тогаш ни изјави дека им помага во учењето и со домашните задачи.

„Децата имаат многу пријатели на училиште и се дружат со нив. Ако некогаш решам да заминам од Скопје, ќе изберам клуб кој освен што ќе понуди добри услови за мене, ќе има одлична можност и за школување на моите деца“, рече Тимур во интервју за „Репортер“.

А. Јованновска

Тимур Дибиров: После седум минути се оженив со Ирина

Ќе ви се допадне