Фустан во бургунди боја за прием кај Емине Ердоган: Тања Кокев ја облече сопругата на пермиерот Ковачевски

Елена Ковачевска, сопругата на премиерот Димитар Ковачевски вчера присуствуваше на прием во Њујорк кој го организираше Емине Ердоган, сопругата на турскиот претседател Ердоган. Ковачевска на приемот … Продолжи со читање Фустан во бургунди боја за прием кај Емине Ердоган: Тања Кокев ја облече сопругата на пермиерот Ковачевски