(Галерија) Дунавка ме спаси од бившата која сè уште ме прогонува, Ване Цветанов првпат прозборе за љубовта со манекенката

Поранешниот директор на финансова полиција Ване Цветанов пред Прочка се ожени со поранешната менекенка Дунавка Трифуновска. По прстенувањето, тие заминаа во еден скопски ресторан каде … Продолжи со читање (Галерија) Дунавка ме спаси од бившата која сè уште ме прогонува, Ване Цветанов првпат прозборе за љубовта со манекенката