(Галерија) Глумецот Атанас на зимување на Маврово и првпат фотографии од целото семејство

Глумецот Атанас Атанасовски е на зимување на Маврово со семејството – сопругата Александра, синот Павле и ќерката Една. Тие се забавуваат на планина и секој ден објавуваат фотографии на „Инстаграм“. Ова се едни од првите фотографии од целото семејство бидејќи и Атанас и Александра ретко споделуваат фотографии со децата.

„Белче наби километража. Само еден ден те видов едно петпати на релација Бистра – црква, натака навака“, ѝ напиша пријателка на Александра во коментарите.

На Маврово тие се дружат и со Тамара Тодевска, една од најдобрите другарки на Александра, која е на зимување со семејството, а со нив е и глумецот Тино Костадиновски.

Ќерката на Атанас и Александра има четири месеци, а синот Павле неодамна наполни две години.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AleksBela (@belogram)