(Галерија) Македонските фудбалери како деца и сега

Македонските фудбалери многу се разликуваат од времето како деца и сега. Во галеријата која ја одбра „Репортер“ се и Пандев, Елмас, Стефан Ристовски и најдобрата македонска фудбалерка која денес игра за Леванте.

Горан Пандев
Наташа Андонова
Дарко Глишиќ
Игор Алексовски
Столе Стојчевски
Столе Димитриевски
Стефан Ристовски
Елиф Елмас
Давид и Дориан Бабунски
Дарко Велковски
Дарко Чурлинов
Даниел Мојсов
Виктор Ангелов и Дамјан Шишковски
Адис Јаховиќ
Scroll to Top