(Галерија) Тамара со најблиските: Роденденски во Гевгелија

By

Поп-пејачката Тамара Тодевска вчера славеше роденден. Таа наполни 35 години, а роденденската забава беше со нејзиното  семејство и блиски пријатели. Таа  сподели неколку фотографии  од роденденот со  сопругот Александар и двете деца, Хана и Дарен.

Тамара наздрави и со  Игор Џамбазов и алпинистката Илина Арсова. Таа сподели и неколку фотографии од нејзините пријатели кои ѝ  честитаа на социјалните мрежи, меѓу кои од сестра си Тијана, Каролина Гочева и Катарина Ивановска.

Ќе ви се допадне