Глуви телефони ми го прекрстија бебето, реагира Тамара

Откако вчера беше објавена веста дека синот на Тамара ќе се вика Дарент,  се јави пејачката да каже дека не била добро разбрана.  Всушност второто дете на Тамара, не ќе се викало Дарент, туку Дарен (без Т).  “Глуви телефони“, вели  Тамара.

Пејачката е веќе во поодмината бременост, и ова ќе биде нејзино второ дете. Во бракот со Мачка ја има и ќерката Хана.

Scroll to Top