Игор и Гуру Харе со концерт во Филхармонија ќе слават 60 роденден на глумецот и 30 години пријателство

Игор Џамбазов и Гуру Харе на 21 Октомври во Македонската филхармонија ќе имаат концерт на кој ќе го објават новиот материјал од албумот „Првите триесет“ и ќе ги изведат некои од најголемите хитови. Покрај нивната 30 годишна соработка, Џамбазов ќе го прослави и 60 роденден.

За потсетување, концертот е во организација на „Сцена продукција“, додека влезниците можете да се купат преку  продажната мрежа на https://mktickets.mk/event/igor-i-guru-hare/

 

Scroll to Top