Испраќам ѕвезди со најубав сјај затоа што тоа го заслужувате драги дами: Тарабунов има нова песна „Далечна“

Пејачот Александар Тарабунов ја објави својата најнова песна „Далечна“. Зоран Зонде Стојановски го сними видеото за спотот, а негов е и текстот, додека аранжманот и музиката е на самиот Тара.

„Ви испраќам ѕвезди со најубав сјај затоа што тоа го заслужувате, Среќен 8-ми март драги дами. Ви ја поклонувам мојата нова песна“, рече Тарабунов.

Scroll to Top