Јана Стојановска е во врска со српски кошаркар

Јана Стојановска, која важи за една од најубавите македонски актерки веќе неколку години е во љубовна врска со српскиот кошаркар Андрија Бојиќ.

Бојиќ во моментов престојува во Скопје и настапува за тимот од скопски Аеродром МЗТ.

Стојановска не ги крие љубовните моменти од нејзиниот живот и често на социјалните мрежи знае да сподели фотографии каде е во друштво со нејзината посилна половина.

 

Scroll to Top