Калиопи со концерти во Скопје и Битола

Македонска поп-рок ѕвезда Калиопи, ќе одржи концерти во Скопје, на 19 октомври, во „Арена Борис Трајковски“ како и во Хераклеа – Битола, на 20 јули.

Во моментов го подготвува својот нов албум, кој на јавноста ќе и биде претставен до крајот на овој месец.

Картите за концертите се веќе пуштени во продажба и истите имате можност да ги купите преку продажната мрежа на www.kupikarta.com , Розе Веро 2, како и ЈК травел во Бисер.

Scroll to Top