Каролина со ракија и макало тераше празник во Охрид

Поп пејачката Каролина Гочева за празникот беше во Охрид. Уживаше во задјисонцето и добрата храна, а со чашка ракија и охридско макало рече дека си поминала убаво.

„Три прекрасни дена во секогаш најубавиот Охрид“, рече Каролина.

Пејачката речиси секое лето е во Охрид. На времето, кога ја почнуваше својата кариера и кога сè уште живееше во Битола, често можеше да се види на летување со друштво во градот.

За потсетување, претходно беше на одмор во Хрватска со својата сестра Сандра, мајка ѝ и со внуките. Со сопругот Михаил Корубин беше и на летувањето на Скијатос.

Scroll to Top