Катарина Ивановска на прошетка во Италија, официјално го покажа своето ново момче

Моделката Катарина Ивановска периодов ужива во убавините на Италија.

Ивановска на оваа прошетка има посебна личност покрај себе. Се работи за нејзиниот партнер.

„Пролетен одмор“, напиша Катарина на фотографиите, помеѓу кои и една на која новото момче ја бакнува.

Катарина Ивановска беше во врска со поранешниот македонски кошаркар Перо Антиќ.

Scroll to Top