Лоба, Ламбе и Бојан Маровиќ ги пееа хитовите на Пепи Пафтировски и Тоше во Битола

Македонски пејачи во чест на Тоше Проески и Пепи Бафтировски синоќа одржаа концерт во Битола.  Ламбе Алабаковски, Викторија Лоба, Бојан Маровиќ, Димитар Андоновски, Александра Јанева, Сара Гигова, Сефедин Бајрамов и Марија Цветанова ги изведоа нивните песни отсвирени од Камерниот Орктестар на Битола

Битолската публика синоќа уживаше во фантастичен концерт. Силни емоции будеа песните отсвирени од Камерниот Оркестар на Битола.

Камерниот Оркестар беше предводен од диригентот Владимир Димовски.

 

 

 

 

 

Scroll to Top