Македонскиот фудбалер Бојан Миовски се најде во најдобриот тим на колото во Шкотска

Македонскиот фудбалер Бојан Миовски се најде во најдобриот тим на колото во Шкотска. По уште еден одличен натпревар во првенство Миовски се најде во листата на најдобри единаесетмина. На мечот меѓу Абердин и Рос Каинти постигна два гола и имаше една асистенција во победата од 4:0.

 

Scroll to Top