Мојата Емче замина на небото, Игор тагува по својата омилена мачка од која не се делеше ниту на јавни настапи

Игор Џамбазов денес објави дека неговата мачка Емилија Џамбазова – Бавчанска умрела. Двајцата беа неразделни, а глумецот често објавуваше видеа и фотографии со неа.

„Денес мојата Емче замина на небото. Најмилото сонце мое“, рече Игор за својата омилена мачка од која не се делеше ниту на јавни настапи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Djambazov (@igordzambazov)

Scroll to Top