На серискиот убиец Бог раката да му ја осуди: Благица тагува по својата Белисима

By

Македонската фолк-пејачка Благица Павловска објави дека вчера на празникот засекогаш ѝ заминала нејзината миленичка Белисима. Пејачката вели дека некој ѝ го отрул кучето и тоа ја прави уште повеќе тажна.

„Ја најдов во црква, оставена од сопственици и ја чував од срце во мојот дом. Патувај во царството небесно, ангелу мој. И раката и душата на серискиот убиец на сите мои миленици нека Бог ја осуди. Амин“, стои во нејзината објава на „Фејсбук“.

Ќе ви се допадне