Нора Шаќири-Марковиќ: Моето разрешување е незаконско

Откако Нора Шаќири-Марковиќ денеска беше сменета од функцијата в.д. директор на Театар Комедија, таа вели дека нејзиното разрешување е незаконско. Нора на Фејсбук напиша дека е разрешена по анонимна пријава за мобинг, која против неа ја поднел еден од еден од вработените во Театарот. За него, Нора пред некое време почнала дисциплинска постапка. „Почитувани другари, имам … Продолжи со читање Нора Шаќири-Марковиќ: Моето разрешување е незаконско