Панки и Јоце Панов на журка кај Кизо

By

Пејачите Јоце Панов и Сашо Каимовски-Панки беа дел од ВИП-прославата во „Бистро опера паб“, која се организираше по повод почетокот на новата зимска шема и отварањето на новата тераса.

На забавата која ја организираше Горан Наумовски Кизо, кој е газда на „Бистро опера паб“ познати личности од јавниот живот но и урбани фаци од ноќниот живот во Скопје. Јоце Панов и Панки со нивниот настап направија топ журка.

Ќе ви се допадне