Пејачот Адам Левин од „Марун 5“ доби трето дете

Пејачот Адам Левин и манекенката Бехати Принсло станаа родители по третпат. Убавата вест ја откри нивен близок извор за „Пипл“. Адам и Бехати веќе имаат две ќерки Џио Грејс и Дасти Роуз. Дека ќе станат родители првпат објавија во септември 2022 година, а истиот месец Левин се најде среде секс скандал.

Во јавноста почна да се шпекулира дека ја изневерил сопругата, а Принсло во 2019 година рече дека желба и е да имаат уште деца.

„Секогаш знаевме дека сакаме уште едно. Кога децата ние беа помлади од две години, си зборував да не помислувам да имам уште едно, но во исто време сакав да имам пет деца“, рече Бехати.