По 13 години раскинаа Ирена Спасовска и Орце Гелевски

Фолк-пејачката Ирена Спасовска се раздели од новинарот Орце Гелевски по 13-годишна врска. Според порталот „7 дена“, пејачката наводно веќе три години била во врска со друг музичар, Амети Мухамедали – Мухи, а Орце пред десетина дена се иселил од нејзиниот стан. Двајцата ја потврдиле разделбата. „Да, точно е дека се разделивме. За причините прашајте ја … Продолжи со читање По 13 години раскинаа Ирена Спасовска и Орце Гелевски