Роденденска журка за Една, ќерката на актерот Атанас Атанасовски

Ќерката на познатиот актер Атанас Атанасовски викендов славеше роденден. Една на полни две години, па нејзините родители споделија фотографија од роденденската журка. Една е второ дете на  Атанас и Александра. Двојката го има и синот Павле, кој пак е крстен по таткото на актерот. Александра и Атанас не ретко споделуваат семејни фотографии, најчесто од Маврово каде се скоро секој викенд. Атанас пак, особено е популарен со стенд ап комедиите, како и со ангажманите во театарот Комедија 
Scroll to Top