Се скараа Давид Давидовски со Марија Луиса, се разочарал од нејзиното однесување

Познатиот јутјубер и водител на емисијата „Ти реков ми рече“, Давид Давидовски и пејачката Марија Луиса повеќе не се пријатели. Ова ни го откри негов близок пријател еден од менаџерите на Давид, кој рече дека иако и двајцата досега објавуваа заеднички фотографии по социјалните мрежи веќе не сакаат да се видат.

Марија му гостуваше во емисијата, но сега Давид е разочаран од нејзиното однесување, ни рече изворот и додаде дека двајцата почнале и да се навредуваат со погрдни зборови.

„Многу ја почитуваше ѝ ја сакаше како другарка. Неколку пати му има гостувано во емисијата, а Давид секогаш се однесуваше со неа како да е мега ѕвезда, иако не е.

За приватните добри дела кои Давид ги направил за неа, не сакам да зборувам. Можам да кажам дека Марија е дете во мозокот, а веројатно има и некои комплекси, па најлесно е да се истури на Давид кој е сè уште дете. Давид го мразат и му завидуваат многу негови колеги затоа што е најпопуларен и најдобар водител во земјава, па и тие злобни изфрустрирани луѓе вмешаа прсти за да ги скараат, а како што кажав Марија е наивно дете во мозокот, па верува во глупости на луѓе кои ги познава само половина ден. Давид не мисли ништо лоша за Марија и после сè што таа му направи, па дури е подготвен да ѝ помогне за било што во животот и да ѝ направи промоции и реклами по неговите медиуми“, ни открија блсики на Давиодвски.

За потсетување, емисијата на Давид, ќе стартува на 4 ти октомври. Станува збор за естраден квиз во кој ќе учествуваат голем број познати македонски ѕвезди.

 

Scroll to Top