Се вери дизајнерката Ива Спасовска, Бурак ја побара за жена покрај Ајфеловата кула

Модната дизајнерка Ива Спасовска се вери во Париз, Франција. Веста ја сподели со своите пријатели и следбеници на социјалните мрежи, откако нејзиниот партнер, Бурак Биркан  ја побара за жена покрај Ајфелова кула. На видеото објавено на социјалните мрежи, се забележува дека двајцата се облечени во бело. Многумина коментираат дека едвај чекаат да видат каква венчница ќе носи дизајнерката.

Scroll to Top