Скопјанецот Јасмин Алиевски со „Зајди, зајди“ и хит на Тоше, пак растури во „Ѕвездите на Гранд“

Пејачот Јасмин Алиевски повторно ги освои симпатиите од публиката и жирито во „Ѕвездите на Гранд“. Во саботата ги доби сите шест гласови од жирито, откако на сцената ја испеа традиционалната македонска песна „Зајди, зајди“, и хитот на Тоше Проески „По тебе“. 

„Толку ми беше емотивна „Зајди, зајди“. Сме ја слушнале многу пати, но сега почуствав нешто. Без грешка.

Секоја чест што ја оправда довербата, ти симнувам капа Мили и неговиот ментар Ѓорѓе Давид.

Го пофали и директорот на „Гранд“, Саша Поповиќ, кој рече дека Јасмин бил одличен.

Scroll to Top