Тијана пак ќе пее на Беовизија, македонската пејачка во трката да ја претставува Србија на Евросонг

Тијана Дапчевиќ вторпат ќе се натпреварува на Беовизија, српскиот Избор на песна за Евровизија. Таа ќе ја пее песната „Љуби, љуби довека“, што за неа … Продолжи со читање Тијана пак ќе пее на Беовизија, македонската пејачка во трката да ја претставува Србија на Евросонг