Весна Бејби џабе гњуреше по сметки

By

Откако Владата вчера соопшти дека планира да го отпише долгот за сметки за струја на околу 200.000 семејства, направен до 2006 година, а во износ од околу 110 милиони евра, забавата се префрли на „Твитер“. „И што сеа, Весна Бејби џабе гњуреше по сметки“ стои во еден од твитовите.

 

Ќе ви се допадне