(Видео) Адријана Алачки го проба колбасот на градоначалникот – мх, мх, мх

Фолк-пејачката и водителка Адријана Алачки го вкуси колбасот на градоначалникот, среде емисија, а и го донесоа нејзините гостинки. Познато е дека во емисијата „Везилка“ која се емитува на телевизија Алфа секоја недела во студио има гости од најразлични општини.

Иако во краткото видео не се открива кој градоначалник добро се снаоѓа во кујна, дијалогот помеѓу Алачки и гостинката ја насмеа јавноста.

Алачки прво пробува месо од тегла, варено и приготвено од градоначалникот, а потоа гостинката и вели: ова Андријана е исто колбасот на градоначалникот, од кој колбас ќе земеш оставам на тебе да си одбереш“, на што Алачки вели „ајде да го пробам колбасот на градоначалникот“, а потоа следи нејзиното препознатливо „мх, мх, мх, мх….