(Видео) Андреа Коевска објави спот за „Телепатија“, со која настапи на „Макфест“

Андреа Коевска го објави видео спотот на песната „Телепанија“ со која настапи на Макфест 2022.

Песната е авторско дело на композиторот и продуцент Александар Масевски.

„Работев навистина напорно за да создадам визуелно искуство што оди рака под рака со песната и навистина сум возбудена што можам да ј споделам со вас“, вели Андреа.

Scroll to Top