(Видео) „Бејби“ новата песна на 2Бона снимена со бугарски рапер

2Бона ја објавија нивната нова песна „Бејби“. Музиката и текстот се на Марио и Антонио. Песната има и спот, работен во режија на Стреско.

„Бејби“ е песна на 2Бона во сорботка со бугарскиот артист Фајар.

Песната е во трап ритам, а текстот е на македонски и бугарски јазик, а исто така има и доста англиски зборови.

 

Scroll to Top