(Видео) Џокер објави нова песна, „Сол на рана“: Не сакам да сум како останатите колеги од естрадата

Џокер не би бил Џокер доколку повторно не ги „запали“ социјалните мрежи со неговиот најнов музички проект, а овојпат тој е насловен „Сол на рана“.

Како и со неговите претходни песни и видеоспотови, така и овој пат младиот и талентиран музичар Џокер предизвика реакации на социјалните мрежи, па така во коментарите има и позитивни и негативни забелешки.

„Јас правам музика прво мене да ми се допадне, па потоа на публиката. Можеби е себично, но која е поентата да создавам музика која мене не ми се допаѓа. Ова е еден можеби би рекол нов правец, нешто што не можеме го слушнеме на нашата естрада. Со други зборови, сакам да сум различен од останатите“, косо вели Џокер.

Музиката, текстот и аранжманот се негово дело, додека пак на спотот како режисер се потпишува Горан Симјаноски.  Во спотот покрај Џокер се појавуваат неколкумина музичари и три девојки во провокативна облека.

Scroll to Top