(Видео) Дрога, секс, блуд и оргии-излезе трејлерот посветен на Аца Лукас

Излезе трејлерот за филмот „Покидан“ кој е дел од трилогијата „Кафана на Балкану“ на „Хајп продукција“, чие сценарио е правено по мотивите кои се темелат на животот на балканската музичка фолк ѕвезда  Аца Лукас.

Лукас во филмот го игра актерот Младен Совиљ, а во трејлерот има делови од возбудливиот, бурен и турбулентен живот на Лукс.  Дрога, секс, блуд, оргии, комар, насилство… сите можни пороци. Премиерата  е на 3 ноември  во „Штарк Арена“ во Белград, а веднаш по неа и големиот концерт на Аца Лукас.

Scroll to Top