(Видео) Дупер има нова песна, една година откако издадоа албум

Дуото Дупер имаат нова песна, насловена „Дадада“, за која е снимија и спот. Музиката и аранжманот се на Борис Какуринов, додека текстот го напиша Илчо Нечовски.

Спотот е снимен под режисерската палка на Трифун Ситниковски.

Во песта на тапани свири Кристијан Лафазановски, на бас Сашо Димовски, додека девојката која се појавува во спорто на Дупер е Соња Патлиџанковска.

Scroll to Top