(Видео) Грузија со песна на Дарко Димитров настапи во финалето на Евровизија

Македонскиот композитор Дарко Димитров е автор на песната Firefighter, со којашто Грузија влезе и вечерва настапи во евровизиското финале.

Погледнете го настапот:

Scroll to Top