(Видео) Хитот на Спасен Силјаноски „Ќе ти дојдам“ го полуде Балканот и Тик ток

Македонската народна песна „Ќе и дојдам вечерва“ од фолк-пејачот Спасен Силјаноски стана хит на социјалните мрежи. Ја пеат сите во регионот, но и корисници на … Продолжи со читање (Видео) Хитот на Спасен Силјаноски „Ќе ти дојдам“ го полуде Балканот и Тик ток