(Видео) Игор Џамбазов им го исплази јазикот на Бугарите

By

Актреот и шоумен Игор Џамбазов објави видео на кое им го исплази јазикот на Бугарите, оти  тврделе дека македонскиот јазик непостоел.

Ќе ви се допадне