(Видео) „Лажни светови“ – објавена новата песна на Бојана Скендеровски

Бојана Скендеровски на премиера во Дион ја објави својата нова песна насловена „Лажни светови“, за која изготви и видеозапис.

„Да наздравиме за работите кои следуваат и да уживаме во убавите моменти бидејќи само тие се паметат“, порача тимот на Бојана.

Уживајте:

Scroll to Top