(Видео) „Магдалена“ на Оливер во стилот на Тоше

By

Поп-ѕвездата Тоше Проески, кој загина пред 10 години, во Хрватска, често ги пееше најпознатите хитови од Балканот. Меѓу нив и безвременската „Магдалена“ на Оливер Драгојевиќ. На оваа постара снимака слушнете како звучеше „Магдалена“ на Оливер во стилот на Тоше.

Ќе ви се допадне