(Видео) Македонец растури на „Ѕвездите на Гранд“, жирито го врати на бис

Македонецот Филип Пецовски ги воодушеви и публиката и жирито во „Ѕвездите на Гранд“, па го вратија да пее на бис. 21-годишниот Филип од Скопје ги … Продолжи со читање (Видео) Македонец растури на „Ѕвездите на Гранд“, жирито го врати на бис