(Видео) „Ми заплакало селото Ваташа“, емотивната изведба на Игор и Андријана ја расплака публиката на „Бубамара“

Вчера се емитуваше овогодишното издание на „Златна бубамара на популарноста“. Низа награди, многу настапи, шеги, смеа. Но, овој пат публиката не остана рамнодушна на настапот на … Продолжи со читање (Видео) „Ми заплакало селото Ваташа“, емотивната изведба на Игор и Андријана ја расплака публиката на „Бубамара“