(Видео) Ново име на македонската музичка сцена – Андреј Арсовски со прекар Луди

На македонската музичка сцена блесна ново музичко име Андреј Арсовски со прекар Луди. Тој го сними својот првенец сингл со наслов “Само така знаеме”.

Андреј вели дека ова е само почеток и на македонската публика и вети квалитетна музика со квалитетни видео записи.

„Од мал сум со музика и спорт, свирам пијано и гитара, ова е само мој почеток и започнување на една квалитетна музичка кариера за која се надевам дека ќе ја добијам посакуваната поддршка од публиката, во подготовка ми е нова песна и спот со кој очекувам голем успех“, вели изјави Андреј за нашата редакција.

Инаку Андреј е познат на домашната јавност по неговите успеси во кајакарската репрезентација на Македонија, каде во изминатиот период донесе медали од меѓународни натпревари.

Scroll to Top